Лондонската полиция е на ръба на силите си.  Масово в

...
Лондонската полиция е на ръба на силите си.  Масово в
Коментари Харесай

Лондончани масово нарушават забраната за излизане

Лондонската полиция е на ръба на силите си.  Масово в Лондон не съблюдават възбраната за излизане от къщи. Десетки хиляди британци в събота излязоха на разходка като не съблюдаваха рекомендациите за самоизолация у дома, разпоредени от премиера Борис Джонсън, оповестява „ Дейли Мейл “.

Само в Brockwell Park, са открити над 3000 разхождащи се. Това принуди управляващите в града да вземат решение за затваряне на всички паркове.

За последните 24 часа в страната са умряли 708 от ковид, в това число и 5-годишно дете без никакви съпътстващи болести.

Здравният министър Мат Хенкок предизвести, че може да бъде заставен да забрани всевъзможни форми на излизане от у дома поради едно " малцинство ", което отхвърля да съблюдава разпоредбите. " Това не е молба, това е условие ", посочи той.

В събота министър председателят Борис Джонсън, разгласи, че удължава интервала си на самоизолация, защото към момента усеща признаците на вируса.

Затварянето на парковете обаче бе посрещнато с вълна от рецензии, съгласно които ограничението на придвижването на открито принуждава хората да се събират в по-тесни и затворени пространства. В голям брой известия на полицейски сектори в цялата страна се споделя, че управляващите са прекратили десетки празненства във връзка рождени дни, празници и други мотиви, при които гостите са били в една стая.

Под правосъдна отговорност ще бъдат подведени двама души за това, че са създали барбекю макар възбраната за посещаване на паркове.

Съобщенията на полицията идват в миг, в който здравната и обществената системи на Англия са изправени пред заплахата от колапс до две седмици поради многото болни от ковид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР